Eskin İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; verdiğimiz eğitimle tüm çalışanlarımızın, öğrenci ve velilerimizin yenilikçi, yaratıcı, öğrenen ve öğreten, yaşadığı çağa ve geleceğe uyumlu, yaşadığı topluma ve dünyaya katkı sağlayan, lider ruhlu ve kendini gerçekleştirmiş bireyler olması için çalışan teknolojinin en son teknikleriyle donanımlı model bir okul olmaktır.

Misyon: MİSYON Biz ESKİN İMAMHATİP Ortaokulu olarak; Öğrencilerimizi, Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak, Atatürkçü düşüncenin ışığı altında, milli ve manevi değerlerine bağlı, dürüst, barışçı, kendine güvenen, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, kendisini, ailesini, vatanını ve tüm canlıları seven ve onlara saygı duyan, hür ve demokratik düşünen, ahlaklı, yeniliklere açık, lider ruhlu ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirebilmek ve geleceğe hazırlamak için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: 2
Bilimsel Etkinlikler: 1
Proje Çalışmaları: Yapılmakta
Diğer Hususlar: Okulumuzda anasınıf hariç her sınıfta akıllı tahta bulunmaktadır.

WEB - https://eskinilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Eskin Mahallesi Eskin Sokak No 47/1 Bozova / Şanlıurfa

Yerleşim Yeri - Eskin köyü

Adres - Eskin Mahallesi Eskin Sokak No 47/1 Bozova / Şanlıurfa

Ulaşım İlçeler arası minibüs ve şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa iline : 63 km Bozova ilçesine : 24 km Adıyaman İline: 52 km